Atunci cand o companie ofera o gama variata de produse, trebuie sa dispuna si de un spatiu in care sa puna la dispozitia clientilor, pentru vizualizare, materialele si produsele finite din gama.
Showroom-ul XPT DOORS este situat in str. Nicolae Draganu nr. 2, Sector 4, Bucuresti.
Showroomul XPT DOORS permite clientilor nostri sa vada si sa simta ceea ce ei ar putea lua in considerare pentru achizitionare si pot vizualiza modul in care diferite optiuni pot arata pe propria lor usa de garaj.
Avem usa XPT rezidentiala si industriala functionala atat automat cat si manual cu lant, esantioane din toate materialele, tipurile de panel si culorile disponibile, optionale din care sa alegeti cum ar fi geamuri, ventilatii, sisteme de inchidere si incuiere, panouri vitrate, tipuri de materiale si altele.
Seriozitatea noastra, fluiditatea si transparenta informatiilor culese din showroomul XPT DOORS, vor contribui cu siguranta pentru luarea unei decizii corecte de achizitie.
Tot in showroomul nostru puteti beneficia de serviciile noastre de consultanta si puteti obtine cel mai bun raport calitate/pret. Suntem convinsi ca veti fi placut impresionati de vizita si cu siguranta veti lua in calcul colaborarea cuXPT DOORS!
Va asteptam cu drag sa ne vizitati de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00!

showroom xpt