Stim ca in ziua de astazi pretul cel mai mic este hotarator in cazul deciziei de achizitie si ca oricine doreste sa produca profit cu o cheltuiala cat mai mica. In acest domeniu insa, cel mai mic pret nu garanteaza intotdeauna ca produsul este de calitate. Din acest motiv, noi suntem transparenti in realizarea ofertei in forma primita de dumneavoastra si puteti vedea exact ce inseamna fiecare element din punctul de vedere al costului. Dorim sa va oferim tot sprijinul pentru a va asigura ca veti investi in cel mai bun raport calitate-pret.
Inca din 2008, cand s-a pronuntat criza financiara, firmele concurente cautau solutii ieftine si implicit de proasta calitate pentru a nu-si pierde profitul. Noi am adus solutii din ce in ce mai bune cum ar fi: balamalele autoreglabile, rolele din poliamida cu rulment capsulat, arcurile Heavy Duty (35000 de cicluri) sablate si vopsite pentru rezistenta mai mare sau sinele de otel galvanizat si zincat de 2mm grosime. In aceste conditii nu am marit preturile, ci chiar din contra, le-am scazut in medie cu cate 10% in 2010 si in 2011. Pentru acest lucru am fost rasplatiti cu fidelitatea si recomandarea multor clienti pe care i-am servit cu profesionalism inca din 2004.
Am facut o statistica si putem spune ca din 2004 avem peste 2000 de clienti diferiti in portofoliu, atat persoane fizice cat si juridice, pentru care am montat peste 5000 de usi sectionale, 950 de kit-uri de automatizari pentru porti, 300 de bariere si multe altele!
Pentru noi, usa de garaj nu este un produs complementar din gama ci este produsul principal pe care ne specializam si pe care il comercializam de mai bine de 9 ani. De aceea, impreuna cu partenerii nostri cu o vechime de peste 30 de ani in domeniu – Kingspan si Flexiforce, va aducem un produs nou de calitate foarte buna, testat si certificat de SP Swedish National Testing and Research Institute, produs care vine cu o garantie completa de 10 ani, accesorii de cea mai buna calitate la un pret corect si servicii profesionale si prompte ce va ofera siguranta ca ati facut o afacere buna alegand usile de garaj XPT.
La orice lucrare in constructii, peste 50% din eficienta si rezistenta unui material, unei ferestre sau usi de garaj, este data de modul si seriozitatea cu care se face montajul. De aceea noi va oferim 10 ani garantie integrala, fara exceptii de la garantie a unor piese de uzura, asa cum se procedeaza de obicei chiar si la companii concurente. Consideram ca este suficient ca sa ne credeti atunci cand spunem ca este important pentru noi felul cum ne facem treaba.
Nu oferim mari discounturi la fel cum procedeaza anumite companii concurente, pentru ca nu avem adaosuri si preturi ce includ posibilitati de discount. Cu cat discountul este mai mare cu atat adaosul comercial practicat de compania respectiva este mai mare. Pare destul de logic, nu? In extrema cealalta, preturile sunt atat de mici incat parca le dau gratis…
Va spunem din perspectiva cuiva care lucreaza de multi ani in acest domeniu si cunoaste toate produsele care se vand pe piata: luati acum usa aceea la “pretul extrem de ieftin”, iar in scurt timp veti vedea si de ce a costat atat de putin, in conditiile in care cei care au vandut-o au avut de castigat peste 50% din aceasta afacere.

Da, stim ca exista produse mai ieftine decat ale noastre, insa stim ca la nivelul de calitate pe care-l oferim avem un pret corect. Nu degeaba oferim clientilor nostri 10 ani garantie integrala!

Nu incercam sa va invatam o lectie de viata, dar parca de prea mult timp cautam “cea mai buna oferta” si nu ne invatam minte ca o mica economie acum poate insemna o cheltuiala si mai mare in viitorul apropiat.
Daca alegeti doar prin prisma pretului, cel putin in acest domeniu, este o mare greseala.
Dumneavoastra faceti alegerea. Noi speram ca este cea buna!
De-a lungul anilor am lucrat si lucram in continuare cu nume sonore din industria romaneasca, producatori si constructori consacrati ce au fost multumiti de colaborarea cu noi si mereu, in cazul unei lucrari noi, suntem contactati direct!
Avem referinte bune! Nu mai stati pe ganduri! Veti fi multumit de colaborarea cu noi!
In ultima perioada am primit multe intrebari legate de coeficientul termic – cu cat este mai mic, cu atat este mai bun. La 0,49W/MpK, izolatie mai buna decat cea a panourilor Kingspan nu se ofera in estul Europei!
Secretul sta in densitatea spumei poliuretanice din compozitia panoului – cu cat este mai densa (15kg/metru patrat) cu atat isi va face treaba mai bine.
Va asiguram ca la nivelul de calitate si cu garantia pe care o oferim, nu o sa gasiti pret mai bun pe piata romaneasca!