Modele usi de garaj industrialeXPT DOORS activeaza cu succes in domeniul usilor de garaj, usilor industriale si automatizarilor din 2004. Chiar daca activam de 9 ani, experienta in domeniu a unor oameni din cadrul firmei noastre ajunge si la 11 ani!

Suntem specializati in comercializarea si instalarea de usi de garaj si usi industriale de tip sectional. De asemenea comercializam si instalam automatizari pentru usi de garaj sectionale, porti batante si porti culisante.
In tot acest timp am dezvoltat impreuna cu partenerii nostri, o oferta de usi sectionale si accesorii de cea mai buna calitate la un pret competitiv!

Ne laudam cu cea mai mare usa de garaj din Europa – 8500mm latime la garajul subtearan al cladirii de birouri SWAN Office Park din Pipera!

Printre clientii cei mai cunoscuti cu care lucram numim:

Pepsi – 12 usi industriale pentru depozite;
IKEA – contract pentru intretinere si reparatie usi depozit central si 4 usi noi;
Meca Constructii – Proiectul Cartierul Domnesc – 110 vile, toate cu usa de garaj;
Gen Construct – proiect de 44 vile cu usi de garaj in Pipera;
Axxa Construct – mai multe usi industriale;
Balcovi Construct – mai multe usi industriale;
Carpati Motor (dealer automobile Honda) – usi service;
Top Service – 6 usi industriale service auto;
Rotec Buzau (cea mai moderna spalatorie auto din Romania) – 7 usi industriale;
Castel Film – usi hale platouri de filmare.

Sute de alte usi au fost montate la: Depou autobaza Ploiesti, Educational Brasov (dealer automobile SAAB),Forza Medias (fabrica de articole sportive), Valberto (service auto si dealer Kia in Tulcea), Targul Autovit Bucuresti, Romsteel Prod (producator de materiale de constructii), zeci de alte service-uri auto mai putin cunoscute, spalatorii auto, depozite de materiale si altele.

Punem un accent deosebit pe consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj.
In etapa de proiectare furnizam informatiile tehnice necesare pentru montajul usilor de tip sectional si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit.

Va prezentam intreaga gama de modele din oferta si va indrumam in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

In etapa de finisaj a constructiei, ne asiguram ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.

In etapa de montaj, echipele noastre specializate vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism.

Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.

In perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate. De asemenea se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari.

In perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service cu verificarea periodica a instalatiilor, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.